بارنا یک گروه اجتماعی است. رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی ایران گفت: ایران در حال حاضر رتبه هشتم جهان را در بازار حلال دارد. این جایگاه حاکی از پیشرفت چشمگیر کشور در این زمینه است، اما هنوز جای رشد و ارتقای زیادی در حوزه های مختلف وجود دارد.
حسین رستگر، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: ایران با وجود اینکه رتبه چهارم غذای حلال را در جهان ندارد، رتبه چهلم را به خود اختصاص داده است، اما برای افزایش تولید فرصت های بسیار خوبی وجود دارد. و این محصولات را به کشور صادر کنند. این امر به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کمک می کند.
بر اساس اطلاعیه سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به رشد جهانی بازار حلال گفت: محصولات حلال در سطح بین المللی روز به روز پذیرفته می شود و بسیاری از کشورهای غیر مسلمان نیز وارد این بازار شده اند. به عنوان مثال، نستله بیش از ۱۰۰ نوع محصول حلال را در سطح جهانی عرضه کرده است که نشان دهنده روند رشد این بخش است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال خاطرنشان کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال از آنچه که باید پایینتر است، اما با بهبود زیرساختها و توسعه سایر حوزههای مرتبط از جمله داروسازی، مد و پوشاک، میتوان این موضوع را در دستور کار خود قرار داد. و زمینه های دیگر گردشگری حلال سهم زیادی از بازار جهانی را به خود اختصاص داده و جایگاه آن را تقویت کرده است.
وی همچنین از عملکرد ایران در سایر حوزههای بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی نام برد و گفت: ایران رتبه سوم در حوزه مالی اسلامی و رتبه پانزدهم در حوزه گردشگری حلال را دارد و میتواند رشد چشمگیری در حوزه پزشکی داشته باشد سایر بخش ها نیز
رستگار در پایان گفت: بازار حلال فرصتی طلایی برای توسعه اقتصادی و بین المللی شدن برند ایرانی است. باید از همه فرصت های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
انتهای پیام/