جعفر صادقی کارگردان و تهیه کننده فیلم مستند «شگراد» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی هنری برنا در خصوص ساخت این فیلم مستند گفت: مستندی که در سال ۱۳۹۴ ساخته شده است. من ساکن شهر گرگون هستم و موضوع حدود ۱۰۰ کیلومتر با محل زندگی من در شهر گنبد کاوس فاصله داشت.
وی درباره آشنایی با این موضوع گفت: از طریق یکی از دوستانم با این موضوع آشنا شدم. در منطقه شرق استان گلستان که شهرستان گنبدکاوس در آن قرار دارد و به اسب سواری و والیبال معروف است، باشگاه کشتی وجود دارد. اما وقتی به موضوع نزدیکتر شدم و از گذشته آن مطلع شدم، برایم جذاب تر شد.
کارگردان مستند «شگرد» در تشریح محتوای مستند خود گفت: موضوع درباره باشگاه کشتی است که در منطقه گنبدی کاوس منطقه گلستان در منطقه ای با درصد بالایی از اعتیاد به مواد مخدر واقع شده است. نوجوانان و جوانان و ساکنان منطقه. یک نفر با پول خودش این باشگاه را تاسیس کرد.
وی ادامه داد: در دوره مستند جایی را می بینیم که ۱۰-۱۲ سال پیش کشتی گیر کم بود اما امروز حدود ۳۰۰ کشتی گیر در آنجا تمرین می کنند که تعدادی از آنها به تیم های ملی راه یافته اند.
صدیقی افزود: این باشگاه از حدود ۱۰ سال پیش شروع به کار کرد و آقای جواد که مربی باشگاه و محور اصلی مستند است، به صورت رایگان به آموزش داوطلبان در باشگاه می پردازد.
وی بیان کرد: پس از تحقیق در مورد افرادی که در این باشگاه حضور داشتند، ۷ نفر را پیدا کردیم که نسبت به سایرین سوژه های جذاب تری داشتند و داستان در مفهوم شکست با موفقیت شکل گرفت. همچنین در این مستند رشد و پیشرفت ورزشکاران به نمایش گذاشته می شود و از ابتدای هدف گذاری تا آینده در کنار آنها هستیم که اتفاقات خوبی برای آنها رخ می دهد.
این کارگردان درباره مراحل ساخت مستند «شگراد» گفت: از تحقیقات تا محصول نهایی حدود ۲۵ ماه طول کشید و ما حقیقت فیلم را به قصد نمایش در سینما ساختیم. در واقع من بلد بودم برای حضور در جشنواره فیلم بسازم.
سودگی ایجاد امید را یکی از روش های خلق این اثر دانست و در این زمینه تاکید کرد: نیاز امروز خلاقیت فرهنگی و هنری ایجاد امید است و خوشبختانه توانستیم این امید را در فیلم مستند «شوهرد» ایجاد کنیم. “. مسئولیت شخصیت اصلی این مستند در قبال نسل جوان قابل تحسین است و کار ما سعی دارد این شخصیت را به عنوان یک الگو معرفی کند.
انتهای پیام