/ 2025/02/06

رمز ارزها و کریپتوکارنسی حوزه جدید اقتصاد کلان کشور

تبلیغات بنری

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا سرانجام پس از تنش های فراوان صبح امروز بانک مرکزی سندی در مورد قوانین و نظارت بر بازار ارزهای دیجیتال منتشر کرد و با انتشار آن، معاملات ارزهای دیجیتال قانونی شد. پیش از این حدود ۲۵۰ صرافی در این منطقه فعالیت می کردند که دارای درگاه پرداخت دارای مجوز از بانک مرکزی بودند، اما در خصوص مبادلات کالا و خدمات با ارز دیجیتال خلاء قانونی در بازار وجود داشت و امروز با انتشار این خبر معامله با ارز دیجیتال قانونی می شود و صرافی هایی که در این زمینه فعالیت می کنند باید خود را با قوانین جدید تطبیق دهند.

در عین حال وزیر اقتصاد در همایش ملی ارزهای دیجیتال درباره تغییر مسیر اقتصاد جهان و بازار پول به سمت ارز دیجیتال نیز صحبت کرد و گفت: باید از مزیت های بازار ارزهای دیجیتال استفاده کنیم، شما باید برای آن محدودیت ایجاد نکنیم، اما باید آن را مدیریت کنیم تا آن‌طور که باید به صورت آنلاین انجام می‌دادیم، اما این کار را نکردیم و جلوی آن را گرفتیم. در صورت تشکیل انجمن می توان از نظرات کارشناسی آنها استفاده کرد و مشکلات و ابهامات این حوزه را سریعتر برطرف کرد.

در ادامه این همایش حجت الله سعیدی رئیس سازمان بورس کشور از تدوین طرح تنظیم معاملات بازار ارزهای دیجیتال و ارزهای دیجیتال خبر داد و گفت: مفاد آن به تصویب کمیته فقهی این سازمان رسیده است. ، و تاکید می شود که دارایی باید قابل اعتماد باشد.

عیسی کشاورز کارشناس بازار ارزهای دیجیتال در گفتگو با خبرنگار اقتصادی بارنا وی با اشاره به صحبت های وزیر اقتصاد در خصوص محدودیت ها و فیلترینگ در این حوزه گفت: وزیر اقتصاد مشکل اصلی در این زمینه را به درستی بیان کرد که متاسفانه تنگ نظری و استفاده از خلق و خوی غیرقانونی در سال های اخیر بوده است. رشد طبیعی اقتصاد دیجیتال در کشور را متوقف کرد. این موانع در مقایسه با سایر کشورها، فرصت‌های اقتصادی جدید را از ایران سلب کرده و فضای رقابتی را تنگ کرده است. در حالی که بسیاری از این کشورها با سیاست های باز و پذیرش فناوری های جدید به یک نیروگاه منطقه ای تبدیل شده اند، بسیاری از محدودیت های داخلی مانع از توسعه کامل این قابلیت ها شده است. برای ایجاد تغییر واقعی، نه تنها فیلترینگ باید کنار گذاشته شود، بلکه سیاست هایی که از آن حمایت می کنند نیز باید تغییر کنند.

وی در خصوص فعالیت صرافی های داخلی در چند سال اخیر گفت: صرافی ها با وجود خیرخواهی ها، محدودیت ها و موانع سنگین در چند سال اخیر توانسته اند اعتماد میلیون ها نفر از مردم ایران را جلب کنند و روحیه مردم را نسبت به استفاده از صرافی تغییر دهند. پلتفرم های داخلی این شرکت ها با تجربه چندین ساله خود در سخت ترین شرایط ثابت کرده اند که می توانند با اطمینانی استوار به مسیر خود ادامه دهند.

کشاورز با اشاره به پیشنهاد وزیر اقتصاد مبنی بر ایجاد انجمن فعالان حوزه ارزهای دیجیتال و ارزهای دیجیتال گفت: بنده به عنوان رئیس هیئت مدیره یوبیتکس و عضوی از انجمن ارزهای دیجیتال کاملا موافق این موضوع هستم. ایجاد یک انجمن ارزهای دیجیتال این اقدام می تواند با ایجاد یک ساختار خودتنظیمی، انسجام و شفافیت بیشتری را برای صنعت به ارمغان بیاورد و فضای رقابتی منصفانه را برای همه بازیگران ایجاد کند. لذا پیشنهاد می کنم کمیته مشترک ویژه ای با حضور نمایندگان دولت، مجلس و فعالان این حوزه ایجاد شود تا قوانینی برای اجرای این ایده تدوین شود. لازم است همه فعالان حوزه را به این اتحادیه دعوت کنیم تا از همه اصناف نمایندگانی در اتحادیه داشته باشیم. قوانین باید به گونه ای تنظیم شود که خود تنظیمی و مبتنی بر شفافیت و قوانین بین المللی باشد، بستری برای نظارت و پیشگیری از تخلفات و در نهایت ایجاد یک شبکه آموزشی و آگاهی عمومی برای بهبود همکاری بازار ارزهای دیجیتال. و افزایش اعتماد عمومی باعث رشد این صنعت می شود.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

تایماه

https://taimahmag.ir
 

آخرین مقالات

لینک های مفید

تازه های تکنولوژی

تازه های ورزشی

تازه های جهان